Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Complex Excelsior SA ridică un centru de întreținere la Eforie Sud

ro

19 Feb, 2021 00:00 2652 Marime text
  • Complex Excelsior SA edifică o investiție la Eforie Sud
  • Este vorba de ridicarea unui centru de întreținere și recuperare a sănătății

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul societății Complex Excelsior SA.

Astfel, instituția a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire centru de întreținere și recuperare a sănătății Complex Excelsior Sea & Spa”, amplasat în județul Constanța, orașul Eforie, loc. Eforie Sud, str. Dezrobirii nr. 4, titular Complex Excelsior SA.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Pe proprietatea în studiu se propune construirea cu funcțiunea de hotel, cu restaurant și centru spa, cu regimul de înălțime P+4E (Hotel+restaurant existent) - D+P+1E – (corp C3-centru de întreținere și recuperare a sănătății - propus). Terenul are ca vecinătăți înspre Nord - Nord – Hotel Gloria, înspre Est – Strada Faleza, înspre Sud – Hotel Capitol, înspre Vest – Aleea Mercur.

Acest proiect pornește din cerințele și necesitatea beneficiarului de a-și diversifica activitatea și de a crea un imobil cu capacitate de cazare în localitatea Eforie Sud, plăcută și căutată de turiști în toată perioada anului, dar cu precădere pe perioada sezonului cald.

Proiectul a fost întocmit urmărind tema cadru elaborată de beneficiar, dar ținând cont de particularitățile terenului din punct de vedere al vecinătăților, al orientării față de punctele cardinale, al însoririi si iluminarii, al condițiilor stabilite prin documentațiile de urbanism în ceea ce privește regimul de aliniere și de înălțime, al asigurării numărului de locuri necesare pentru parcări, al posibilității de racord la utilitățile publice, al condițiilor geotehnice, al condițiilor impuse prin certificatul de urbanism și nu în ultimul rând din punct vedere al volumelor, al aspectului arhitectural și al finisajelor propuse.

Valoarea estimată a proiectului este puțin peste 5,6 milioane de lei.
 

Despre Complex Excelsior SA

Societatea a fost înființată în anul 1995 și are sediul social în Eforie Sud, oraș Eforie, pe strada Dezrobirii, județul Constanța. Capitalul social este de 169.372,5 lei.

Acționari sunt Oren Milshtain Sohnut Lebituah BAAM, persoană juridică, cu sediul în Israel, cu o cotă de participare de 40,59%, Oren Milshtain, cu o cotă de 51% și o listă de acționari, cu 8,41% cotă de participare. Administrator este Oren Milshtain și Nicorici Tudora. Cenzori ai societății sunt Maria Neacșu, Steluța Huban și Marin Geambașu. Activitatea principală a societății o reprezintă „Hoteluri și alte facilități de cazare similare.

Ca venituri, societatea a raportat, în anul 2019, societatea a raportat 13 salariați, la o cifră de afaceri de 1.302.142 lei și un profit de 104.964 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii