Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Clădire de bioruri pe strada Topazului! Cine sunt investitorii

ro

21 Feb, 2022 13:16 1268 Marime text


Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru investiția realizată de societatea Verdigal Investment SRL, societate din București.
 
Este vorba de proiectul „Construire Imobil S+D+P+3E cu funcțiunea de servicii și birouri”,  propus a fi amplasat în  municipiul Constanța,  str. Topazului,  nr. 4, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, judetul Constanta şi la titular.
 

Despre Verdigal Investment SRL

 
Societatea a fost fondată în 2019, cu sediul în București, Sector 4, pe strada Oițelor. Asociați în firmă sunt Grigorios Galanakis, cu 90% și Georgia Pouli, cu 10%. Grigorios Galanakis este administratorul firmei. În 2020, firma a raportat o pierdere de 147.025 lei, cu 0 angajați și 0 cifră de afaceri. Conform Confidas.ro, Grigorios Galanakis mai este asociat unic și administrator la Royal Crewing SRL, cât și asociat majoritar la Veritas Maritime Training Center SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Modificări în conducerea firmei Royal Crewing
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii