Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:11 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Bloc de șapte etaje în Mamaia. APM Constanța a decis dacă este necesară evaluarea impactului asupra mediului

ro

21 Sep, 2021 00:00 546 Marime text
  •  Arafura SRL va ridica un bloc de șapte etaje în Mamaia
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru blocul de șapte etaje ridicat de societatea Arafura SRL.
 
APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil P+7E - locuințe colective cu parcare la parter, spațiu comercial, organizare de șantier și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în județul Constanța, oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, b-dul Mamaia Nord cu acces din alee de acces, lot 10, titular fiind Arafura SRL.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 

Despre Arafura SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2001, având sediul în municipiul Constanța, pe strada București, județul Constanța. Activitatea principală a societății constă în, conform codului CAEN, este reprezentată de „ Comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc”. Asociat unic este Livia Dinescu, care deține părțile sociale în totalitate, cu o valoare de 500.000 lei. Administrator este Eugen Dinescu. Ca venituri, societatea a raportat o cifră de afaceri, pe 2020, de 9.326.300 lei, la un număr de 37 de salariați, cu un profit de 170.547 lei. Arafura a încheiat 1274 contracte de achiziții publice in valoare totală de 506.383,54 lei.
 
Conform Confidas.ro, Eugen Dinescu mai este asociat în Alfarom Com SRL, EVG Hydrogen Engineering SRL, la Florom SRL, la Perfecta Invest SRL și la Vienez SRL. Livia Dinescu mai este asociat la Imondis Blue Papers SRL.
 
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce se construiește Bloc de șapte etaje, în Mamaia Nord. Cine este investitorul
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii