Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:02 08 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Bloc de patru etaje, în Mangalia. Cine sunt investitorii

ro

23 Oct, 2021 00:00 1415 Marime text
  • Două firme din Mangalia ridică un bloc de patru etaje în localitate
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanta  anunţă publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar dorit de două societăți, care va fi implementat în Mangalia.
 
Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „construire imobil cu locuințe S+D+P+4E și împrejmuire teren, cu respectarea reglementarilor urbanistice menționate în cuprinsul certificatuluide urbanism”. Proiectul este propus a fi amplasat în  municipiul Mangalia, str. Rozelor, nr. 27A, parcela 39/889/C, județul Constanța. Titulari sunt Best Space S.R.L. si  Sky Building Concept SRL, ambele firme din Mangalia.
 
Proiectul deciziei APM Constanța poate fi consultat pe portalul instituției sau la sediul societăților.
 
Despre Best Space SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2015, cu sediul social pe strada Horia, Cloșca și Crișan, nr. 1. Asociați în firmă sunt Zodilă Apselam Narcis și Zodilă Theodor Cristian, ambii cu 50% cotă de participare. Cel din urmă este și administratorul societății. În anul 2020, firma a raportat cinci salariați, la o cifră de afaceri de 378.207 lei, cu o pierdere de 51.941 lei.
 
Conform confides.ro, pe Apselam Narcis Zodilă o regăsim asociată și în firma Caramella Cake SRL. Pe Theodor Cristian Zodilă îl regăsim în firmele Caramella Cake SRL, Missadami Store SRL, Unick Corner SRL și Unick Outlet SRL.
 
Despre Sky Building Concept SRL
 
Societatea are sediul în municipiul Mangalia, județul Constanța, pe strada Mihai Viteazu, fiind înființată în anul 2016. Asociat unic este Bogdan Ștefan Nistor, iar administrator este Dumitru Vlădescu. Firma a raportat, în 2020, 14 salariați, la o cifră de afaceri de 2.673.801 lei, cu un profit de 19.568 lei.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii