Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:15 21 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Afaceriștii de la W Titanic Resort SRL modifică proiectul de la Năvodari. Vor bloc de 10 etaje

ro

19 May, 2021 00:00 617 Marime text
  • W Titanic Resort SRL modifică blocul pe care dorește să îl ridice la Năvodari
  • Societatea depus documentația la APM Constanța pentru continuarea lucrărilor
  • Vor bloc de 10 etaje în loc de proiectul de 7 etaje, deja depus
  • S-au asociat, conform informațiilor de la Mediu, cu Rado Prest SRL

La APM Constanța a fost depus memorandumul de către W Titanic Resort SRL și Rado Prest SRL pentru elaborare PUZ în vederea modificării indicatorilor urbanistici în scopul obținerii unui regim de înălțime mai mare (P+10E).

Amplasamentul care generează studiul PUZ este proprietate privată a societatății W Titanic Resort SRL. Amplasamentul are o suprafață totală de 10.000 mp, având categoria de folosință „curți construcții”. Zona studiată este reprezentată de 2 terenuri cu nr. cadastrale 120750 și 117631 și se vor propune noi reglementări urbanistice pentru această zonă. Se vor păstra toți indicatorii urbanistici existenți și se propune doar modificarea regimului de înălțime de la S+P+7E la S+P+10E.

Zona generatoare a viitorului P.U.Z. este reprezentată de lotul de teren încadrat în intravilanul orașului Năvodari, cu nr. Cad. 120750, oraș Năvodari, Trup 2/1-Tf 158/6/2 –lot 1 și 2, în suprafață de 10.000 mp.
 

Pe acest teren este o construcție în curs de execuție autorizată cu A.C. nr.112/17.03.2021- imobil propus Sg+P+7E.

Prezentul P.U.Z. cuprinde reglementări obligatorii pentru următoarele zone funcționale (și subzonele acestora) cuprinse în zona studiată și propusă pentru noile reglementări:
ZRB2 – Zona cu regim de construire continuu/discontinuu cu regimul de înălțime maxim S/D+P+10E, cu înălțimea maximă de 40,00m. Se admit următoarele funcțiuni: locuințe colective sezoniere și/sau permanente, funcțiuni turistice, servicii, birouri, recepție, parcare la subsol/sol/parter/demisol și parcare supraetajată, spații plantate, alei pietonale, spații de depozitare complementare locuirii, spații pentru alimentație publică, bar/terasă, piscine.
 

Au cerut, inițial, șapte etaje

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa publicul interest, în luna februarie 2021, asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății W Titanic Resort SRL. Societatea dorește edificarea unui bloc de șapte etaje, la Năvodari.
 
Este vorba de memorandumul pentru „Continuare lucrări pentru investiția - „Construire  imobil S general +P+7E – corp C1 tronson a și tronson b cu parcare la subsol – spații comerciale și restaurant la parter, apartamente la etajele 1-7, amplasare piscină”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 2/1, str. Promenada Năvodari FN, parcela Tf 158/6/2, lot 1+2, județul Constanța.

Titular al proiectului este societatea W Titanic Resort SRL.
 

W Titanic Resort SRL, în datele Registrului Comerțului

W Titanic Resort SRL a fost înființată în anul 2020, având sediul social pe strada Lotus din Năvodari. Capitalul social este de 1.000 de lei, iar asociați sunt Arinvest Holding SRL, cu sediul în Suceava, care are o cotă de participare de 49% și Europrod Energy SRL, cu sediul în Năvodari, cu o cotă de 50% din capitalul social, iar Daniel Florin Timofei este asociat cu 1%. De altfel, cel din urmă este și administrator al firmei. Activitatea principală a firmei este „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 

Despre Arinvest Holding SRL

Societatea a fost înființată în anul 2017, cu sediul social în Suceava, pe strada Parcului. Capitalul social este de 2.500.000 lei, iar asociați sunt Vasile Armenean, cu o cotă de participare de 95% și Kevin Armenean, cu o cotă de participare de 5%, ambii cu cetățenie austriacă. Vasile armenean este administrator al societății. Activitatea principală constă, conform codului CAEN, în „Activități ale holdingurilor”.
 

Ca venituri, în 2019, la cei 5 salariați, firma a raportat o cifră de afaceri de 3.556.609 lei, la o pierdere de 3.394.556 lei.
 


Despre Europrod Energy SRL

Societatea este înființată în 2007, având sediul social pe strada Lotus, în Năvodari, județul Constanța. Capitalul social este de 2.400 de lei, iar asociați sunt Mihăiță Vasea și Georgeta Duță, cu o cotă de participare de 50% fiecare. Alex Tănase este administrator al firmei. Activitatea principală este „Hoteluri și alte facilități de cazare similare”.
 
Ca venituri, firma a declarat în 2019 un număr de 8 salariați, la o cifră de afaceri de 2.035.952 lei, iar profitul ar fi de 3.552.364 lei.Despre Rado Prest SRL

Rado Prest SRL este o societate care a fost înființată în anul 2003, cu sediul social în municipiul Constanța, pe bulevardul Al. Lăpușneanu. Lavinia Grigorescu este asociat unic și administrator. Compania RADO PREST SRL a încheiat 12 contracte de achiziții publice in valoare totală de 95.250 lei. Pentru anul 2019, societatea a raportat 5 angajați, la o cifră de afaceri de 421.425lei, cu o pierdere de 175.849 lei.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și

La Năvodari, W Titanic Resort SRL continuă demersurile ridicării blocului de șapte etaje
       
Bloc de șapte etaje, cu piscină, în Năvodari. Cine este beneficiarul
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii