Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:54 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce răspuns a primit SC Adria Rox Imobiliare SRL de la municipalitate? Este vizată o viitoare investiţie

ro

15 Jan, 2018 00:00 933 Marime text
SC Adria Rox Imobiliare SRL, care intenţiona să investească pe strada Dimitrie Bolintineanu, a primit răspuns de la municipalitate. În acest sens, firma a obţinut pe data de 21 ianuarie, de la Primăria Municipiului Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 12, pentru „Construire imobil P+2-3Eparţial - locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter, împrejmuire lot şi organizarea execuţiei lucrărilor“, cu menţiunea că nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate. Blocul urma să fie ridicat pe strada Dimitrie Bolintineanu nr. 41- 41C.
 
Reamintim că, în luna aprilie 2016, SC Adria Rox Imobiliare SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Plan Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Dimitrie Bolintineanu, bulevardul I.G. Duca, strada Dacia şi bulevardul Mamaia“, conform Avizului de oportunitate nr. 166806/24.11.2015. Planul Urbanistic Zonal a fost generat de un teren cu suprafaţa de 255 mp situat pe strada Dimitrie Bolintineanu nr. 41C şi 41, lot B, Constanţa, pe care se doreşte construirea unui imobil P+2E-3R cu funcţiunea de spaţiu comercial la parter şi apartamente la etajele superioare.
 
Terenul se află în intravilanul municipiului Constanţa, fiind în proprietatea SC Adria Rox Imobiliare SRL, şi are o suprafaţă de 255 mp, rezultată prin alipirea a două loturi: teren nr. 41C - 128 mp şi teren nr. 41, lot B - 127 mp. Conform prevederilor PUG Constanţa, zona studiată se situează în ZRL2b - subzona locuinţe individuale şi colective mici cu maximum P+2 niveluri situate în interiorul perimetrelor de protecţie.
 
„Zona alocată studiului este situată în zona centrală, zonă preponderent rezidenţială, cu locuinţe individuale. Terenul care a generat Planul Urbanistic Zonal este delimitat de strada D. Bolintineanu în nord-vest, teren proprietate privată - strada D. Bolintineanu nr. 41B în nord-est, teren proprietate privată - bulevardul I. Gh. Duca nr. 30 în sud-est şi bulevardul I. Gh. Duca în sud-vest. Funcţiunea preponderentă în zona de studiu PUZ este cea de locuire, însă în special la bulevardul Mamaia şi bulevardul I. Gh. Duca sunt câteva clădiri cu servicii de interes general şi tot mai multe partere cu funcţiuni comerciale sau de servicii, zona tinzând spre un caracter funcţional mixt - locuire şi comerţ -servicii“, se arată în memoriul de prezentare a proiectului.

Despre Adria Rox Imobiliare SRL 

Înfiinţată în anul 2013, firma are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Elena Neacşu, născută pe 29.11.1958, în comuna Bărbăteşti, Vâlcea, este asociat unic. Anişoara Mihaela Caraghete, născută pe 17.06.1969, în municipiul Constanţa, este administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Citește și:
 
Adria Rox Imobiliare SRL, controlată de Anişoara Mihaela Caraghete, iniţiatoarea unui PUZ

Ti-a placut articolul?

Comentarii