Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:32 24 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blue Bike Gate One SRL construieşte un bloc pe strada Oborului din Constanţa

ro

04 Dec, 2019 00:00 618 Marime text
SC Blue Bike Gate One SRL ridică un bloc pe strada Oborului nr. 27 din municipiul Constanţa. Pe data de 3 decembrie, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 4501, care constă în „Construire imobil S+P+3e-locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter, împrejmuire teren şi organizare de şantier“.
 

Blue Bike Gate One SRL, în datele Registrului Comerţului  

  
Înmatriculată în anul 2017, Blue Bike Gate One SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Petre Viorica - 7 părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 33,33%, Caraivan Octavian - 7 părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 33,33%, Iorgoveanu Stere - 7 părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 33,34%. Administratorii societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, sunt Caraivan Octavian, Iorgoveanu Stere şi Petre Ştefan-Cătălin.
 
Firma are următoarele puncte de lucru: municipiul Constanţa, bulevardul Regina Elisabeta nr. 2B, zona Poarta 1; municipiul Constanţa, strada Oborului, nr. 27; municipiul Constanţa, strada Theodor Burada, nr. 10. În anul fiscal 2017, Blue Bike Gate One SRL a avut un singur salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 96.562 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 4 salariaţi, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 316.691 lei.
 
Citeşte şi:
 
Blue Bike Gate One SRL, două acte de urbanism de la Primăria Constanţa

Au anunţat că va avea două etaje, iar acum s-au răzgândit Blocul ridicat pe locul fabricii de biscuiţi Eugenia din Constanţa, supraetajat

Mai multe agenţii ale Băncii Transilvania au fost închise. Una dintre ele se află în Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii