Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc nou, ridicat de Gramina Residences, pe strada Iuliu Maniu din Constanța

ro

03 Jul, 2023 00:00 1717 Marime text
  • Este vorba de construirea unui imobil P+2-3E retras cu funcțiunea de locuințe colective
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al celor de la Gramina Residences SRL.
 
Este vorba de construirea unui imobil P+2-3E retras cu funcțiunea de locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantier, propus a fi amplasat în Municipiul Constanța, str. Iuliu Maniu, fosta parcela A 465/1/2, județul Constanța. Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului în ceea ce privește investiția de mai sus.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Reamintim că prin CU 2504 din data de 17 octombrie 2022, firma menționată, prin Stere Grameni a cerut și obținut unda verde pentru continuarea pașilor privind construirea unui imobil P+2-3E retras cu funcțiunea de locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantier. Valabilitatea documentului este de 12 luni.
 
Despre Gramina Residences SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2018, având sediul social în municipiul Constanța, pe strada Merișor, județul Constanța. Asociați în firmă sunt Stere Grameni, cu o cotă de 60% la beneficii și pierderi și Chirața Grameni, care deține o cotă de 40% din capitalul social total de 200 de lei. Stere Grameni este administratorul societății menționate. În anul 2020, firma a avut un singur angajat, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 3 lei. În anul 2021, firma a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de peste 4 milioane de lei, cu un profit de 2,5 milioane de lei.



Stere Grameni mai este asociat unic și administrator în firma Graminas Impex SRL.
 
PRECIZĂRI:
 


 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un nou pas realizat de Gramina Residences! Ridică un bloc în municipiul Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii