Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de patru etaje, ridicat de Black Sea Investments Company SRL la Năvodari (document)

ro

08 Jul, 2017 00:00 2629 Marime text
SC Black Sea Investments Company SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire bloc locuinţe D+P+4e cu spaţii comerciale la parter şi demisol“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
Noua investiţie va fi realizată în Năvodari, trup Mamaia Nord, lot 8/4.
 
Prin investiţia propusă, se doreşte construirea unui bloc de locuinţe D+P+4E cu spaţii comerciale la parter şi demisol, pe un teren situat în intravilanul oraşului Năvodari. Terenul are o suprafaţă de 376 mp, fiind situat într-o zonă destinată construcţiilor de locuinţe. Demersul se încadrează în politicile de urbanism şi prevederile legale din domeniu în ceea ce priveşte valorificarea optimă a teritoriului naţional.
 
Proiectul se încadrează în Planul Urbanistic Zonal - „Litoral Mamaia Nord“ şi Regulamentul de urbanism aferent, aprobat de Consiliul Local Năvodari prin HCL nr. 275/24.11.2014 şi HCL 302/01.08.2016, şi are drept scop ca, pe amplasamentul în suprafaţă totală de 376 mp, să se realizeze un bloc de apartamente cu regim de înălţime D+P+4E. În conformitate cu Certificatul de urbanism nr. 146/1.03.2017, terenul este situat în intravilanul localităţii Năvodari. Imobilul este proprietate a SC Black Sea Investments Company SRL, conform contractului de schimb nr. 2764/ 19.11.2016.
 
Pe amplasamentul studiat, beneficiarul - SC Black Sea Investments Company SRL - doreşte edificarea unui bloc de apartamente cu funcţiuni conexe locuirii, cu regim de înălţime D+P+4E. Pentru regimul de înălţime propus, înălţimea maximă va fi de 18 m. Împrejmuirea se va executa din stâlpi de beton armat şi panouri de zidărie, cu înălţimea de 1,80 m. Parterul va cuprinde un spaţiu comercial, hol intrare cu windfang, scară şi lift, dar şi un garaj. Etajele curente vor fi compuse din câte trei apartamente cu suprafeţe diferite, scară de acces, cu asigurarea a două fluxuri de acces/evacuare, lift cu acces din podestul intermediar. cu capacitate de patru persoane.

Black Sea Investments Company SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma înfiinţată în 2007 are sediul social în comuna Lumina. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Asociat unic este Cristian Şerban, născut pe 27.05.1969, în Brăila. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta memoriul depus la APM Constanţa de către SC Black Sea Investments Company SRL.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii