Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 28 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de patru etaje în Mamaia. Cine investește?

ro

02 Sep, 2022 12:21 1306 Marime text
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul lui Constantin Neagu (Guarda Tacoz SRL).
 
Mediul a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil locuințe P+4E, amenajare teren, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, oraşul Năvodari, zona Mamaia Sat, str. M14, nr.16.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 08.09.2022.
 

Guarda Tacoz SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2021, cu sediuul social în Constanța, pe strada Siracuzza nr 1. Asociat unic în firmă este Iulian Dumitru Ghioca, iar administrator este Constantin Brînzariu.
 
Constantin Brînzariu mai apare în firmele Derint SRL, Prim Coz Rezident SRL și Primcoz Estival Residence SRL. În anul 2021, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 41.115 lei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii