Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de 8 etaje, pe malul Lacului Siutghiol! Terenul a fost acordat pe vremea fostului primar Gheorghe Mihăieși

ro

02 Nov, 2022 00:00 1669 Marime text
  • Este vorba de construirea unui imobil P+5-8E cu funcțiunea de locuințe
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar dezvoltat de către Silvia Maria Măinescu.
 
Este vorba de construirea unui imobil P+5-8E cu funcțiunea de locuințe, propus a fi amplast în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, parcelarea Riviera, lot 3.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 
Amintim că investitorul a obținut prin hotărâre de Consiliu Local Municipal, în urmă cu mai bine de două decenii, un teren de la Primăria Constanța. Este vorba de HCL 82/2000, semnată de către primarul de la vremea respecitvă – Gheorghe Mihăieși - „Hotărâre privind atribuirea în proprietate a terenului situat în Constanta, Staţiunea Mamaia la vest de hotelul Riviera, pe malul lacului Siutghiol, în suprafaţă de 463,90 mp numiţilor Măinescu Silvia Maria și Măinescu Gheorghe Preda”.
 
 
Gheorghe Mihăieşi a fost cel de-al doilea primar ales al Constanţei post-decembriste, ocupând această funcţie între 1996 şi 2000. El a fost cel de la care Radu Mazăre a preluat ştafeta în fruntea urbei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Averea şi interesele fostului primar, acum consilier judeţean, Gheorghe Mihăieşi

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii