Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de 15 etaje pe strada Răscoala 1907 din Constanţa. Cine îl face (document)

ro

07 Feb, 2018 00:00 8675 Marime text
Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa se va întruni astăzi, ora 10.00, într-o nouă şedinţă de lucru. Pe ordinea de zi se află şi solicitarea emiterii a trei certificate urbanism privind construirea unui imobil 2S+P+15E - locuinţe colective pe strada Răscoala 1907 nr. 28. Iniţiatorul investiţiei este SC Euro Plast Group SRL, prin reprezentant Sabit Daniş.
 
Viitorul imobil de 15 etaje va fi ridicat pe strada Răscoala 1907 nr. 28. Terenul are suprafaţa de 669 mp şi este liber de construcţii. Vecinătăţile terenului sunt: la nord - proprietate CL Constanţa, la sud - proprietate RA Poşta Română, la est - proprietate privată. Terenul pe care se propune realizarea investiţiei este proprietatea beneficiarului Euro Plast Group SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 989/21.02.2003.
 

Euro Plast Group SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2002, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Euro Plast Group SRL este controlată de Ghiulser Eserghep, născut pe 27.11.1966, în Medgidia, şi Ali Danis, născut pe 21.04.1971, în Zonguldak, Turcia, fiecare cu 50% din capitalul social. Printre activităţile secundare se numără: fabricarea plăcilor, a foliilor, a tuburilor şi a profilelor din material plastic; fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic; fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii; producţia de profile obţinute la rece; fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice; construcţia de poduri şi tuneluri; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii; lucrări de ipsoserie; comerţ cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice; comerţ cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire; comerţ cu ridicata al altor produse intermediare; comerţ cu amănuntul al încălţămintei şi articolelor din piele, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al florilor, plantelor şi seminţelor, comerţ cu amănuntul al animalelor de companie şi al hranei pentru acestea, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al ceasurilor şi bijuteriilor, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate; hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare; restaurante; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate şi altele.
 
În anul 2014, firma a avut zero salariaţi, o cifră de afaceri şi un profit net de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, Euro Plast Group SRL a avut zero salariaţi, o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri şi profit de zero lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la Primăria Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii