Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizație pentru firma Vantage Towers. Ce va construi și instala aceasta la un bloc din Constanța

ro

24 Nov, 2023 17:00 1207 Marime text
 
 
 
  • Autorizația de construire are o durată de valabilitate de 12 luni.
 
Primăria Municipiului Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru firma Vantage Towers SRL, prin Asociația de Proprietari nr. 463.
 
Este vorba despre autorizația 996 din data de 23 noiembrie 2023, ce vizează „Construire și instalare structuri suport pentru echipamente și stații de bază de telefonie mobilă și servicii de comunicații“, în municipiul Constanța, la un bloc de pe bulevardul 1 Decembrie 1918.
 
Documentul are o durată de valabilitate de 12 luni, iar durata lucrării e tot de un an
 
Despre SC Vantage Towers SRL
 
Potrivit Recom, platformă consultată joi, 23 noiembrie 2023, SC Vantage Towers SRL a fost înființată în anul 2020, are adresa în municipiul București, iar obiectul de activitate principal este „Alte activități de telecomunicații“.
 
Asociat unic în SC Vantage Towers SRL este Central Tower Holding Company BV, cu sediul în Olanda. Calitatea de administrator o dețin Cătălin Tănase, Cristiana - Simona Drăghici și Artem Olegovic Berestovyy, născut în Ucraina, dar care are cetățenie germană. 
 
În 2022, SC Vantage Towers SRL a avut o cifră de afaceri netă de 324.786.585 lei, o pierdere netă de 269.057.535 lei și număr mediu de salariați - 34.
 
Platforma termene.ro informează că SC Vantage Towers SRL are un contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 23 noiembrie 2023).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Imobiliare Constanța
COMCM SA modifică un imobil. Autorizația de construire, eliberată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii