Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța Progress Consulting SA trebuie să realizeze un studiu de impact asupra mediului pentru cea mai nouă investiție

ro

29 Sep, 2022 11:57 1121 Marime text
foto: pexels Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul realizat de Progress Consulting SA, la Constanța.

Este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul: „AMENAJARE SPATIU DEPOZITARE PENTRU PRODUSELE FINITE NEPOLUANTE SI AMPLASARE INSTALATII TEHNOLOGICE AFERENTE HALEI DE PRODUCTIE IN IMOBIL EXISTENT P+SUPANTA”, propus a fi amplasat in comuna Agigea, sat Lazu, parcela A 467/3/2/1, jud. Constanta.
 
 1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
    Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 07.10.2022

Despre Progress Consulting SA
 
Firma a fost înființată în anul 1997, cu sediul social în Constanța, pe strada Baba Novac. Acționari în firmă sunt Nicolae Crăciun, cu 75% și Cristina Crăciun, cu 25%. Conducerea firmei este asigurată de Adrian Rapotan, Anca Elena Ion, Eugenia Gina Sandu, iar cenzori sunt Rusu Mariana, Dan Sava Crețu, Mihaela Chiorpec, Carmen Mioara Bola. În 2021, firma a raportat 90 de salariați, cu o cifră de afaceri de 23.993.122 lei și un profit de 7.104.222 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Firma Progress Consulting SA va amenaja un parc de rezervoare, la Lazu, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii