Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ansamblul rezidenţial de pe bulevardul Aurel Vlaicu prinde contur. Un nou act emis de Primăria Constanţa

ro

23 Apr, 2018 00:00 3023 Marime text
La intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Ştefăniţă Vodă din municipiul Constanţa urmează să fie ridicat un ansamblu rezidenţial.
 
Pe data de 20 aprilie, Epsilon Residence SRL a obţinut un nou certificat de urbanism de la municipalitate. Este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 1650, emis de Primărie pentru Epsilon Residence SRL. Actul a fost eliberat pentru „Construire imobil parter - servicii“.
 
Reamintim că pe data de 23 ianuarie Primăria Constanţa a emis Certificatul de urbanism nr. 83 pentru Epsilon Residence SRL, dând undă verde construirii unui ansamblu rezidenţial - imobile locuinţe colective D+P+11e (etaj 11 format din duplexuri) cu parcare la demisol şi imobil multifuncţional P+1e (zone comerciale şi de agrement); construirii unui centru comercial tip hipermarket p+1e+etaj tehnic parţial; construirii unui imobil birouri S+P+18e; amenajării de drumuri de acces, alei pietonale, parcaje supraterane, spaţii verzi, mobilier urban, locuri de joacă exterioare, împrejmuiri; organizării de şantier. Locul vizat: bulevardul Aurel Vlaicu, la intersecţia cu strada Ştefăniţă Vodă.
 
Anul trecut, pe data de 12 decembrie, Primăria Constanţa a emis Certificatul de urbanism nr. 3772 pentru „Construire ansamblu rezidenţial - imobile locuinţe colective D+P+11e (etaj 11 format din duplexuri) cu parcare la demisol şi imobil multifuncţional P+1e (zone comerciale şi de agrement); construire centru comercial tip hipermarket parter; construire imobil birouri s+P+18e; amenajare drumuri acces, alei pietonale, parcaje supraterane, spaţii verzi, mobilier urban, locuri de joacă exterioare, împrejmuiri; organizare de şantier“.
 

Epsilon Residence SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în 2008, firma are sediul în Bucureşti. Pe data de 1 februarie 2018, Epsilon Residence SRL a fost radiată, pe motivul fuziunii prin absorbţie. Epsilon Residence SRL era controlată de Gran Via România SA, cu 99,99924% din capitalul social, şi Antoanela Virginia Comşa, născută pe 10.05.1968, în Constanţa, cu 0,00026% din capitalul social. Administratorul firmei, având ca obiect de activitate dezvoltare (promovare) imobiliară, este Gran Via Romania SA.
 
În anul 2014, firma cu zero angajaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, Epsilon Residence SRL a avut zero angajaţi, o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri şi profit de zero lei.
 
Pe data de 21 septembrie 2017, Antoanela Virginia Comşa şi Gran Via România SA, asociaţi în Epsilon Residence SRL, reprezentată de Silvia Micuţă, au aprobat procedura de fuziune cu Maritimo Residence SRL, societate română cu răspundere limitată, având sediul social în Bucureşti. Fuziunea a avut loc prin absorbţia Epsilon Residence SRL de către Maritimo Residence SRL. Decizia de absorbţie a fost publicată în Monitorul Oficial.
 

Maritimo Residence SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Cu sediul social în Bucureşti, Maritimo Residence SRL a luat fiinţă în anul 2006. Capitalul social subscris, de 175.205.830 de lei, integral vărsat, este compus din 17.520.583 de părţi sociale.
Asociaţi sunt: Strada Capital SA, cu sediul în Spania, cu 0,000285% din capitalul social, Gran Via România SA, cu 99,999578% din capitalul social, şi Antoanela Virginia Comşa, cu 0,000137% din capitalul social.
 
Administratori sunt Gran Via România, reprezentată de Antoanela Virginia Comşa; Gran Via România SA, reprezentată de Jose Aguinaga Cardenas, Pablo Marin Lopez - Otero. Maritimo Residence SRL se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii.
 
În anul fiscal 2015, Maritimo Residence SRL a avut zero salariaţi, o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri şi profit de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
Ansamblu rezidenţial pe bulevardul Aurel Vlaicu. Epsilon Residence SRL, un nou certificat de urbanism de la municipalitate (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii