Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alezzi Beach Resort, un nou proiect imobiliar! Bloc de 11 etaje, cu aproape 600 de apartamente, în Mamaia Nord

ro

16 Feb, 2022 00:00 3689 Marime text
  • Suprafața terenului este de 10.000 mp. Imobilul va fi format din 6 corpuri, iar numărul total de apartamente de vacanță va fi de 579
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un nou proiect imobiliar al firmei Alezzi Beach Resort SRL.
 
Mediul a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modificare proiect în curs de execuție prin extindere și supraetajare, cu regim final S+P+11e conform PUZ aprobat, cu funcțiunea locuințe colective de vacanță, spații comerciale parter, clădire SPA, clădire lobby acces, piscină exterioară, recompartimentare subsol, împrejmuire teren și amenajare exterioară”,  amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, B-dul Mamaia Nord nr. 14, parcela A216/3/1 județul Constanta, titular: Alezzi Beach Resort SRL.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 20.02.2022.
 
Suprafața terenului este de 10.000 mp. Imobilul va fi format din 6 corpuri, iar numărul total de apartamente de vacanță va fi de 579. În subsol vor fi asigurate 288 de locuri de parcare, iar pe sol la parter se propun 131 locuri de parcare.
 

Alte investiții

 
Amintim că în luna mai 2021, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un ansamblu de imobile ce urmează a fi ridicate de către Alezzi Beach Resort, prin Adrian Zelca.
 
Agenția de Mediu a decis că „nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire ansamblu 4 imobile cu funcțiunea de locuințe colective de vacanță cu regim de înălțime 2S+P+4E cu spații tehnice, piscină exterioară, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane și subterane, locuri de joacă pentru copii, amenajare peisagistică și racordare utilități” propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Sat, str. T6, f.n., parcela A216/3/1, județul Constanța. Titular al proiectului este Alezzi Beach Resort SRL prin Adrian Zelca.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța și la sediul firmei în cauză.
 

Investiții ale Alezzi Beach Resort


Pe 10 iunie 2020, Primăria municipiului Constanța a emis un nou act de urbanism pentru Alezzi Beach Resort SRL, pentru construirea a două noi imobile de 10 etaje, în zona lacului Siutghiol, din municipiul Constanța.

Un alt proiect, face referire la „Construire Corp C1 cu funcţiunea de locuinţe de vacantă cu regim de înălţime S+P+5e retras+6e retras şi Corp C 2 cu funcţiunea de parcare subterană subsol, piscină exterioară, loc de joacă pentru copii, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane şi amenajare peisagistică”, amplasat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada D10 nr. 1, lot 2+1/1/1, lot 1/1/1/1/1/2+1/1/1 lot 1/1/1/1/1/1/1/1/2.

De asemenea, în Mamaia Nord mai deține cinci blocuri cu regimul de înălțime P+8E, pe strada Prelungire D13.
 

Stația de betoane

 
La finele lunii februarie, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar al societății Alezzi Beach Resort SRL. Este vorba de „Construire două stații de preparare betoane, amplasare birouri și împrejmuire teren” - propus a fi amplasat în orașul Năvodari, str. Dj 226, f.n., parcela A423/1/1, jud. Constanța.

Societatea privată intentioneaza realizarea a două stații pentru prepararea betoanelor, o stație fixă-S100 și o stație mobilă-M100, fiecare cu capacitatea de 100 mc/oră. Amplasamentul pe care se dorește realizarea investiției este situat pe teritoriul localității Năvodari, la sud de DJ 226. Terenul pe care urmează să fie realizată investiția are suprafața de 27.840 mp și aparține titularului proiectului, respectiv societății Alezzi Beach Resort SRL. Zona este reglementată din punct de vedere urbanistic in concordanță cu prevederile Planului Urbanistic General al localității Năvodari și ale Planului Urbanistic Zonal aprobat cu HCL Năvodari nr. 181/2020.


Atât stația mobilă de fabricare a betoanelor cât și stația fixă au în componență următoarele: 
  • buncăr de depozitare agregate cu o capacitate de 60 mc; buncărul este dotat cu jgheab de descărcare a agregatelor în 4 poziții, controlat automat de unitatea de comandă a instalației, cu sistem de vibrare și guri pneumatice de descărcare;
  • 2silozuri de depozitare ciment cu o capacitate de 60 tone fiecare; silozurile sunt dotate cu sisteme de aerare cu legătură la un compresor pentru barbotarea cimentului din interiorul silozului. La partea superioară a fiecărui siloz există un filtru de praf de 20 m2, cartușe de filtrare din polyester și un sistem de curățare a filtrelor prin vibrare;
  • malaxorul în care are loc mixarea elementelor componente ale betoanelor, conform rețetelor, cu sistem de încărcare direct în autobetonieră;
  • 2 șnecuri pentru alimentarea cu ciment de la siloz la malaxor cu coloană înclinată și gură de descărcare;
  • bandă transportoare auxiliară de 25,00 m lungime, pentru transferul agregatelor din padocuri în buncărul de agregate al stației;
  • electrocompresor și unitate pneumatică cu guri de filtrare a aerului;
  • cabină de control
Capacitatea de producție a fiecarei stații este de 100 mc/h.
 

Alezzi Beach Resort SRL, în datele Registrului Comerțului


Societatea a fost înființată în anul 2016, având sediul social în localitatea Năvodari, orașul Năvodari, pe strada Prelungirea D13. Capitalul social este de 200.000 lei, iar asociați sunt Enache-Claudiu Zelca, cu un aport la capitalul social de 10%, Adrian Zelca, cu 10%, Cristian Zelca, cu 10%, Anca-Raluca Perifan, cu 70%. Adrian Zelca este administratorul societății care are ca activitate principală, conform codului CAEN, „Dezvoltare imobiliară”.

Ca venituri, în anul 2017, firma a avut 73 de salariați, la o cifră de afaceri de 53.592, cu o pierdere de 752.749 lei. În 2018, firma a avut o cifră de afaceri de 46.052.656, cu 76 de salariați, și un profit de 46.052.656 lei. În anul 2019, firma a avut 88 de salariați, la o cifră de afaceri de 42.047.953 lei, cu un profit de 24.581.552 lei. În 2020, firma a raportat 117 salariați, la o cifră de afaceri de 223.329.852 lei, cu un profit de 116.077.351 lei.

Adrian Zelca mai este administrator la firma Stop SRL. Enache Claudiu Zelca mai este asociat în Sea Side Experience SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Alezzi Beach Resort dorește să edifice două blocuri în Mamaia Nord

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii