Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul Zeido Jamal a depus la APM documentația pentru un nou PUZ. Vrea să construiască mai multe imobile în Năvodari (DOCUMENT)

ro

25 Nov, 2023 16:39 1030 Marime text
  • Amplasamentul care generează studiul PUZ este proprietate privată a lui Zeido Jamal și are o suprafață de 1.200 mp, având categoria de folosință „curți construcții”
  • Zona studiată vizată are o suprafață de 6200 mp
  • Prin noul PUZ se dorește majorarea indicatorilor urbanisici obligatorii, respectând prevederile Legii 350 din 06.07.2001
  • Simultan se propun schimbarea și definirea noilor reglementări urbanistice ce se vor aplica pentru întreaga zona generatoare
  • Jamal Zeido este asociat și în cadrul societății Dima SRL, care a edificat ansamblul rezidențial Zeido pe strada Berlin nr. 1 și 2

Documentația privind întocmire PUZ în vederea modificării reglementărilor urbanistice pentru construire imobile D+P+4E , numere cadastrale 113364 și 102237, terenuri situate în Mamaia Nord, Năvodari, proiectant SC Cory Proiect Vision SRL, beneficiar Zeido Jamal s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței Comisie din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din 22.11.2023.
Amplasamentul care generează studiul PUZ este proprietate privată a lui Zeido Jamal și are o suprafață de 1.200 mp, având categoria de folosință „curți construcții”.

Zona studiată vizată are o suprafață de 6200 mp.

Prin noul PUZ se dorește majorarea indicatorilor urbanisici obligatorii, respectând prevederile Legii 350 din 06.07.2001.

Simultan se propun schimbarea și definirea noilor reglementări urbanistice ce se vor aplica pentru întreaga zona generatoare.

Reamintim că investitorul Jamal Zeido este asociat și în cadrul societății Dima SRL, care a edificat ansamblul rezidențial Zeido pe strada Berlin nr. 1 și 2.

Firma este controlată de Jamal Zeido și de Zeido Zeido, fost consul al Siriei la Constanța.
 

Despre Dima SRL

Firma înființată în 1992 are ca obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 20.728 lei și profit de 1.498.904 lei la un număr de 5 angajați.
Jamal Zeido mai figurează alături de Zeido Zeido și în SIRO SRL iar Zeido Zeido și în Livestock Group Impex One SRL.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Firme Constanța. Modificări în compania deținută de fostul consul al Siriei la Constanța!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii