Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Porturilor Maritime, reparații la infrastructura feroviară din Portul Constanța, inclusiv spre Digul de Nord

ro

23 Jun, 2021 00:00 1796 Marime text
  • Reprezentanții companiei au depus documentația necesară la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, în vederea obținerii acordului de mediu.
  • Primul dintre proiecte vizează „Reparații capitale la liniile C.F. – Linia 1 și Linia 2 Digul de Nord pe o lungime de 594 de metri“.
  • Cel de-al doilea proiect vizează „Reparații capitale la liniile C.F. – Linia 5 și 6 Portul de lucru pe o lungime de 410 metri“.
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime intenționează să repare liniile de cale ferată din Portul Constanța.
 
În acest sens, reprezentanții companiei au depus documentația necesară la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, în vederea obținerii acordului de mediu.
 
Se arată în anunțul oficial al APM Constanța că primul dintre proiecte vizează „Reparații capitale la liniile C.F. – Linia 1 și Linia 2 Digul de Nord pe o lungime de 594 de metri“, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, Incintă Port, Digul de Nord, titularul fiind Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA.
 
Cel de-al doilea proiect vizează „Reparații capitale la liniile C.F. – Linia 5 și 6 Portul de lucru pe o lungime de 410 metri“, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, Incintă Port, Portul de lucru, titularul fiind același ca în proiectul anterior.
 
Informațiile privind cele două proiecte pot fi consultate la sediul APM Constanța, din strada Unirii nr. 23, dar și la sediul CN APM Constanța SA, din Gara Maritimă, Incintă Port, scara A, etaj 1, de luni până vineri, între orele 9.00 - 13.00.
 
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cine se ocupă de alarmele din Portul Constanța. Contract de peste 11.000 de euro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii