Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Act de urbanism pentru Ivanov Rezidential SRL Parterul unui bloc de pe strada Ionel Perlea din Constanța, transformat în magazin

ro

18 Feb, 2024 13:42 807 Marime text
  • Primăria Constanța a eliberat un act de urbanism pentru firma Ivanov Rezidential SRL.
  • Autorizația de construire nr. 144 din 16 februarie 2024 se referă la blocul de pe strada Ionel Perlea nr. 1, bl. parter, apartament 2 din Constanţa.
  • Societatea este controlată de Cătălin Ivanov.
 
Ivanov Rezidential SRL modifică parterul imobilului de trei etaje, ridicat pe strada Ionel Perlea din Constanța. 

Firma a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, un act de urbanism. Este vorba despre autorizația de construire nr. 144 din 16 februarie 2024 - “Modificare parter, imobil P+3e+M - locuințe colective, unitatea individuală 252838-c1-u2, mutare locuri parcare și amenajare spațiu comercial“.

Autorizația de construire nr. 144 din 16 februarie 2024 se referă la blocul de pe strada Ionel Perlea nr. 1, bl. parter din Constanţa. Valabilitatea actului emis de Primăria Constanța este de 24 de luni.

 

Despre Ivanov Rezidențial SRL



Înființată în anul 2017, firma are sediul pe strada Operei, nr. 13 din Constanța și desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezențiale.  Cătălin Ivanov  este asociat unic și administrator.

În anul fiscal 2022, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 155.149 lei și o pierdere de 63.657 lei.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

Imobil de 5 etaje în zona Lacului Siutghiol din Constanța: Firmele Atât s-a Putut - AA SRL și ARV Construcții &Dezvoltare SRL, tot mai aproape de realizarea investiției

Este vizată investiția de pe Alexandru Lăpuşneanu nr. 183A: Seaside Invest SRL, controlată de Virgil Dulea, a primit răspuns negativ de la Primăria Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii