Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acord de mediu pentru Progress Consulting SA pentru investiția din Agigea

ro

17 Jan, 2023 12:56 1405 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul dezvoltat de către Progress Consulting SA.
 
Este vorba de „Amenajare spațiu depozitare pentru produsele finite nepoluante și amplasare instalații tehnologice aferente halei de producție în imobil existent P+supantă”, propus a fi amplasat în comuna Agigea, sat Lazu, parcela A 467/3/2/1, jud. Constanța. Progress Consulting SA este firma investitoare.
 
Proiectul Acordului de Mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în zilele de luni - vineri, între orele 9 - 16 cât şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța.
 

Despre Progress Consulting SA

 
Firma a fost înființată în anul 1997, cu sediul social în Constanța, pe strada Baba Novac. Acționari în firmă sunt Nicolae Crăciun, cu 75% și Cristina Crăciun, cu 25%. Conducerea firmei este asigurată de Adrian Rapotan, Anca Elena Ion, Eugenia Gina Sandu, iar cenzori sunt Rusu Mariana, Dan Sava Crețu, Mihaela Chiorpec, Carmen Mioara Bola. În 2021, firma a raportat 90 de salariați, cu o cifră de afaceri de 23.993.122 lei și un profit de 7.104.222 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Progress Consulting SA cheamă în judecată Primăria Constanța pentru un PUZ pe strada Nicolae Iorga

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii