Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal/Sase constanteni merg in Finlanda

ro

13 Jan, 2010 17:50 1250 Marime text

laurentiu_toma.jpgNaţionala de handbal a Romăniei se va baza pe şase jucători de la HCM Constanţa în turneul de calificare pentru barajul care poate duce la Campionatul Mondial. Pentru competiţia găzduită de Finlanda, selecţionerul Vasile Stăngă i-a chemat pe portarii Poescu şi Stănescu, extremele Sabou şi Toma şi interii Sadoveac şi Csepreghi. Sadoveac este ultimul sosit pe lista internaţionalilor şi îl înlocuieşte pe Mureşan, un alt jucător al Constanţei care a fost la turneele de pregătire anterioare dar va rata turneul de calificare după ce în Spania a jucat foarte puţin.

Vasile Stăngă îi va avea la dispoziţie în Finlanda următorii jucători: Rudi Stănescu, Mihai Popescu, Marius Novanc,Laurenţiu Toma, Valentin Ghionea, Rareş Jurcă, Gheorghe Irimescu,Mihai Rohozneanu, Alexandru Sabou, Iuliu Csepreghi,Florin Ciubotariu, Cristian Fenici, Ionuţ Georgescu, Marius Sadoveac, Alin Şania.

Altfel, selecţionerul a făcut şi o radiografie a naţionalei după amicalele cu Macedonia, dar şi după turneul din Spania: "Singura diferenţă între echipa Romăniei şi selecţionatele mari ca Spania sau Franţa este la nivelul pregătirii fizice. Noi suntem mai prost pregătiţi, pentru că posturile sunt acoperite, mai ales acum că a venit şi Alin Şania. Stamate e accidentat şi nu va merge în Finlanda, în timp ce la extrema Onyejeke Chike am renunţat, pentru aveam deja trei extreme în lot".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii