Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiune de salvare contracronometru la Agigea Imagini impresionante surprinse în timpul intervenţiei de salvare a unui bărbat prins sub un mal de pământ (FOTOREPORTAJ+VIDEO)

ro

17 Sep, 2022 09:45 2969 Marime text
Salvare AgigeaUn bărbat de 39 de ani a fost salvat ieri de pompierii ISU Dobrogea după o misiune contracronometru. 

Salvatorii au săpat aproximativ două ore cu mâinile goale în pământ pentru a elibera trupul victimei. 

Bărbatul era prins sub pământ şi aproximativ 40 de minute pompierii nu au avut informaţii despre starea victimei. 

„Mai bine de doi metri de pământ acopereau victima, fapt pentru care nimeni nu a știut dacă mai este sau nu în viață, însă determinarea și viteza de reacție a salvatorilor au fot decisive. În mai puțin de 40 minute, sutele de kilograme de pământ au fost îndepărtate și s-a auzit o voce care striga după ajutor. Era în viață!“ - au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea. 


Timp de o oră, până când au reușit să-l extragă, salvatorii au săpat cu atenție în jurul bărbatului cu lopeți de mici dimensiuni, dar mai mult cu mâinile goale pentru a nu-l răni.

Salvare AgigeaMai mult, pentru a-l ajuta să rămână calm în timpul operaţiunii de salvare şi pentru a-i ridica moralul salvatorii au iniţiat fel de fel de discuţii cu acesta. 

Astfel, la un moment dat unul dintre pompieri îl întreabă pe bărbat dacă ştie ce a făcut o echipă de fotbal în ultimul meci jucat. 

Mai exact, în filmuleţul de mai jos, efectuat în timpul misiunii de salvare, la secunda 44 se aude cum unul dintre salvatori îl întreabă pe bărbat despre rezultatele obţinute de o cunoscută echipă de fotbal. 


Salvare AgigeaExperienţa şi determinarea salvatorilor a dat rezultate astfel că bărbatul a fost transportat la spital cu o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Din fericire acesta este teafăr și nu are leziuni. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii