Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Păsările au pus stăpânire pe parcurile şi locurile de joacă din Constanţa. V-aţi lăsa copiii pe aceste tobogane?

ro

07 Nov, 2019 00:00 4382 Marime text
Ciorile care au împânzit municipiul Constanţa distrug oraşul şi nervii locuitorilor. Gălăgia provocată de aceste înaripate nu este singura problemă. Păsările au pus stăpânire şi pe parcurile municipiului, şi pe locurile de joacă, proaspăt amenajate de Primăria Constanţa.
 
Din cuiburile din copaci, dar şi din zbor, aceste păsări umplu de mizerie oraşul. Dejecţiile lor mânjesc clădirile, maşinile, dar şi locurile de joacă.
 
Iată că o plimbare prin parcul de la Gara Constanţa se transformă într-o adevărată aventură pentru părinţii şi bunicii care îşi însoţesc copii la joacă. Chiar dacă au la dispoziţie un loc de joacă nou-nouţ, cu leagăne şi tobogane, micuţii nu sunt lăsaţi de părinţii şi bunicii grijulii să le folosească, din cauza mizeriei produse de păsări. În această situaţie, oare Primăria nu ar trebui să găsească o soluţie astfel încât cei mici să aibă parte de spaţii curate în aer liber?
 

Fotografii realizate de Gelu Strâmboaia

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii