Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Pas cu pas, spre renașterea Cazinoului din Constanța

ro

04 Aug, 2022 00:00 3140 Marime text
  • Cazinoul continuă să renască, pas cu pas, câte puțin, în fiecare zi, grandioasele sale elemente de decor fiind readuse la viață rând pe rând, de specialiști de înaltă pregătire.
  • Lucrările de reabilitare și restaurare au fost adjudecate de asocierea Aedificia Carpaţi (lider de asociere), SC Remon Proiect SRL, SC Profesional Construct Proiectare SRL şi Tehnoinstal SRL, poriectul fiind realizat de compania Remon Proiect, în primele luni de la deschiderea oficială a lucrărilor.
  • În Galeria Foto puteți accesa imaginile din timpul lucrărilor la Cazino.
 
Cu fiecare zi ce trece, Cazinoul din Constanța renaște, tăcut, dar sigur, sub privirile atente și cunoscătoare ale profesioniștilor veniți să întreprindă acest vast proiect.
 
Pas cu pas, fiecare detaliu arhitectural este investigat cu privire la starea în care se află, salvat, restaurat ori re-creat cu fidelitate, iar aceste mici bijuterii vin să îmbrace somptuos maiestuosul monument de la mal de mare.


 
Lucrările de reabilitare și restaurare au fost adjudecate de asocierea Aedificia Carpaţi (lider de asociere), SC Remon Proiect SRL, SC Profesional Construct Proiectare SRL şi Tehnoinstal SRL, poriectul fiind realizat de compania Remon Proiect, în primele luni de la deschiderea oficială a lucrărilor.
 
În prezent, investigațiile efectuate pe parcursul desfășurării acestor lucrări au scos la iveală gradul de afectare a structurii de rezistență a Cazinoului.
 
Cu toate acestea, Cazinoul continuă să renască, pas cu pas, câte puțin, în fiecare zi, grandioasele sale elemente de decor fiind readuse la viață rând pe rând, de specialiști de înaltă pregătire.
 


Acum, elementele arhitecturale ce par din bezea dulce și albă ca spuma valurilor ce înconjoară Cazinoul se pregătesc să îmbrace magnificul monument.
 


Spectaculoasele imagini din timpul lucrărilor de la Cazino vorbesc de la sine atât cu privire la bucuria arhitecturală pe care monumentul o va aduce privirilor, odată redeschis publicului, dar și despre gradul de implicare și dedicarea echipelor de specialiști.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cazinoul din Constanța, „prizonierul“ licitațiilor?!
Interviu în exclusivitate cu ing Petre Badea, dir. Aedificia Carpați – „Întreaga structură de rezistență este compromisă“. Cât mai durează lucrările (FOTO+VIDEO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii