Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Imagini ca niciodată din stațiunea Mamaia! Turiștii pare că au părăsit în plin sezon estival, cândva numita, „perla litoralului românesc“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

21 Jul, 2022 12:17 3654 Marime text
 Imagine din stațiunea Mamaia Se întâmplă în stațiunea Mamaia din Constanța, care cândva era denumită perla litoralului românesc! 

Deși este plin sezon estival, stațiunea este...goală! Se pare că în acest an, turiștii au ales alte stațiuni de pe litoral. Imaginile vorbesc de la sine!  

Imagine din stațiunea Mamaia
Imaginile din mai multe zone ale stațiunii Mamaia arată că acestea sunt aproape goale. Foarte puțini turiști au ales această stațiune, după modificările aduse în acest an.

În stațiunile din sudul litoralului, autoritățile locale au eliminat taxa de parcare, după ce mulți turișți s-au plâns că plăteau prea mult pentru locuri neamenajate.

Dar ..mai există un licăr de speranță. 

Imagine din stațiunea Mamaia
Primarul Vergil Chițac a spus săptămâna trecută că va propune ca parcarea să fie gratuită în timpul nopții în intervalul orar 22.00 -08.00.

Consilierii locali USR au transmis că vor depune un amendament la acest proiect de hotărâre pentru suspendarea totală a plăţii taxei de parcare pentru locurile din staţiunea Mamaia, în acest sezon estival.


Imagine din stațiunea Mamaia
La rândul lor, consilierii PSD au transmis să trebuie desființătă taxa de parcare pe perioada sezonului în stațiunea Mamaia și scăderea semnificativă a tarifelor pentru parcare în municipiul Constanța.


Astăzi, 21 iulie se va decide în cadrul ședinței CLM dacă acest aspect se va concretiza. 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii