Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enigma de la malul mării. Cine a avut timp de așa ceva? Mini-parc pe plaja Constanța. Priviți ce creaturi (fotoreportaj + video)

ro

28 Oct, 2016 06:49 8928 Marime text

Tot felul de materiale reciclabile par a fi fost aduse aici, pe plaja de la Constanța, de cineva, și le-a fost dat o altă utilizare, că de aia sunt reciclabile.
 
Scânduri, plastice, anvelope uzate, trunchiruri de copaci aduși de furtunile de pe mare, chiar și un indicator de secție de votare, toate au luat o altă întrebuințare.
Cu muncă și migală. Revopsite, recondiționate, pictate, toate au devenit altceva.

Fluturași mov, anvelope multicolore, un monstru dintr-un trunchi de copac, un vultur sau bufniță, bănci pentru odihnă, scărițe pentru animale sau păsări mici.
Cine le-a adus la forma asta? Noi nu am putut să aflăm.

Dar le prezentăm și cititorilor noștri.
Miniparcul de materiale reciclate este amplasat, sub taluz, pe plaja dintre Casa Căsătoriilor și Căminul de Garnizoană, și are ceva mai mult de 30 de metri pătrați.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anonim 28 Oct, 2016 22:21 Este un domn mai in varsta care in fiecare vara il gasesti toata ziua acolo , uda florile si vopseste sa fie frumos , este si un izvor cu apa rece potabila langa perete . Am stat de multe ori de vorba cu el " fac pentru voi copii ca sa fie frumos si sa fie un loc cu apa rece si umbra pe plaja" :) .