Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (FC Farul)/Matel la Steaua, Curca inapoi la Constanta?

ro

15 Jan, 2010 01:59 1782 Marime text

matel_14_01.jpgAgenţia de ştiri newsin a anunţat în această seară mai multe mutări surpiză în lotul Farului chiar înainte de primul cantonament montan. Astfel, potrivit sursei citate, Internaţionalul de tineret al Farului, Alexandru Măţel, ar putea evolua în returul campionatului la Steaua, în schimbul jucătorilor Emil Ducu-Ninu, Alexandru Iacob şi Eric Bicfalvi. Ştirea este infirmată de gsp.ro care anunţă că Măţel va merge la... FC Vaslui.

"Negociem cuSteaua să vină trei jucători: Bicfalvi, Ninu şi Iacob, împrumut pănă în vară, iar în schimb,Măţel să meargă în Ghencea pe aceeaşi perioadă.Pănă duminică, cănd echipa pleacă în cantonament la Poiana Braşov, sper ca lotul să fie definitivat", a spus Nedelcu, citat de newsin.

În vărstă de 20 de ani, Alexandru Măţel, produs al centrului de Copii şi Juniori al Farului a debutat în Liga I în urmă cu trei ani şi jumătate, în partida CFR Cluj-Farul, scor 3-0, disputatăla 7 iunie 2006. Tot aseară, site-ul gsp.ro a anunţat că fundaşul va ajunge la FC Vaslui, formaţie care l-a cerut insistent încă din vară şi care l-a împrumutat pe Papp la Farul.

Altfel, portarul George Curcă va ajunge măine la Constanţa, pentru a negocia revenirea la echipă."Eram deja patru portari în lot, aşa că am decis să revin la Farul, iar în plus, exista şi acea clauză de cumpărare definitivă, la vară, contra sumei de 250.000 de euro. Nimeni nu mi-a reproşat nimic de la Dinamo, dar acum mă întorc la Farul pentru că vreau să ajut echipa să promoveze.Îmi pare rău, pentru că mă ataşasem de băieţi. Dacă rămăneam, sunt convins că puteam face faţă să joc titular", a spus Curcă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii