Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ucraina Primarul Kievului a promis că pune mâna pe armă. „Dacă dușmanul va ataca orașul, noi trebuie să ținem piept” (VIDEO)

ro

26 Feb, 2022 18:20 2493 Marime text

 
  • Primarul Kievului, Vitali Klitschko, o legendă a boxului mondial, a transmis un mesaj video în care îi roagă pe toți cetățenii să aibă grijă și să rămână în adăposturi, pentru că dușmanul atacă din aer.
 
 El a promis că va pune mână pe armă pentru apărarea orașului pe care îl conduce.
 

Cel pe care îl vedeți în imagini este Vitali Klitschko. O legendă a boxului mondial. Campion la categoria grea. Acum, la 50 de ani, este primarul Kievului. Are și un doctorat în științe sportive. În viața sa sportivă, la profesioniști, a pierdut extrem de puține meciuri. Le numeri pe degetele de la o mână. Acum duce meciul vieții sale, meciul unui oraș întreg, iar alături de el, meciul unei națiuni.

Klitschko a avut o declarație de încurajare adresată locuitorilor Kievului. A vorbit ca în vremurile sportive, când ieșea învingător din ring. Doar că în loc de pumnii ca niște ciocane, s-a folosit de cuvinte.
Vă reamintesc faptul că fostul mare campion la box a promis că va pune mână pe armă pentru apărarea orașului pe care îl conduce, a scris Vitalie Cojocari pe Facebook

 
Iată mesajul primarului Vitali Klitschko!
 
”Prieteni, dragi kieveni!

Noaptea trecută a fost dificilă. Cu toate acestea, în capitală nu avem soldați ruși.

Dușmanul vrea sa intre în capitală dinspre Jitomir. Acolo agresorii sunt activi. Sunt grupări de diversiune cu care am avut schimburi de focuri noaptea trecută.

Au avut de suferit 35 de civili, printre care doi copii. Vă rog pe toți să aveți grijă și să rămâneți în adăposturi, pentru că dușmanul atacă din aer.
Un bloc de pe strada Lobanovski nr. 60 a fost lovit de o rachetă, toate structurile competente sunt acolo.

Toate structurile de apărare ne protejează. Am constituit posturi speciale în capitală. Lucrurile sunt organizate, toate obiectivele infrastructurii critice funcționează. Transportul public circulă, inclusiv metroul în afară de Linia Brovarska. Să știți că stațiile sunt accesibile pentru a adăposti oamenii.

Acum despre cum arată grupările de diversiune?

Sunt înarmați, îmbrăcați în civil. Vorbesc în rusă. Dacă vedeți oameni suspecți, anunțați poliția.

Deci, fiți vigilenți, iar dacă dușmanul va ataca orașul, noi trebuie să ținem piept, pentru că de partea noastră este armata. De partea noastră este dreptatea!”
 









 
Sursă foto/video: Facebook/Vitalie Cojocari
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii