Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ucraina Moscova afirmă că 32 de drone ucrainene au fost doborâte în timpul nopţii după atacuri ruse masive

ro

30 Dec, 2023 10:54 632 Marime text
Foto: Google Maps
  • În noaptea care a urmat celui mai mare asalt asupra Ucrainei de la începutul războiului, armata rusă a doborât 32 de drone ucrainene deasupra regiunii Moscovei şi altor zone ale Federaţiei Ruse, au anunţat sâmbătă dimineaţa oficiali ai forţelor de apărare ruse, informează dpa.
     
În noaptea care a urmat celui mai mare asalt asupra Ucrainei de la începutul războiului, armata rusă a doborât 32 de drone ucrainene deasupra regiunii Moscovei şi altor zone ale Federaţiei Ruse, au anunţat sâmbătă dimineaţa oficiali ai forţelor de apărare ruse, informează dpa, conform Agerpres.

Dronele cu aripă fixă au fost interceptate de forţele de apărare ruse deasupra regiunilor Briansk, Oriol şi Kursk din vestul Rusiei, lângă frontiera cu Ucraina, precum şi deasupra regiunii Moscovei, a precizat Ministerul Apărării rus într-un mesaj pe Telegram.

Atacurile cu drone aparent ucrainene au survenit după valuri de atacuri ruse asupra unor oraşe ale Ucrainei, soldate cu cel puţin 31 de morţi şi 152 de răniţi, în ceea ce oficiali de la Kiev au descris vineri ca fiind cel mai mare atac cu drone şi rachete asupra teritoriului ucrainean de la declanşarea războiului, în urmă cu 22 de luni.

În timp ce atacurile ucrainene cu drone asupra teritoriul rus sunt o caracteristică recurentă a conflictului, numărul de victime şi distrugerile rămân mult mai mari de partea ucraineană, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Franţa nu va mai accepta alţi 'imami detaşaţi' începând cu 1 ianuarie 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii