Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ucraina a suferit un atac masiv cu rachete ruseşti

ro

13 Jan, 2024 12:10 737 Marime text


Sursa foto: Goole Maps



 
  • Ucraina a suferit un atac masiv cu rachete ruseşti în primele ore ale zilei de sâmbătă, au anunţat forţele sale aeriene, citate de Reuters, adăugând că Moscova a lansat unele dintre cele mai de temut rachete hipersonice ale sale, potrivit Agerpres.

Apărarea antiaeriană a doborât rachete ruseşti în cel puţin cinci regiuni din Ucraina, potrivit oficialilor locali din aceste provincii.

Cu toate acestea, nu au fost oferite detalii cu privire la atingerea unor ţinte, iar oficialii au furnizat mult mai puţine informaţii despre atac decât de obicei.

Forţele aeriene ucrainene au avertizat în timpul atacului că Rusia a lansat rachete Kinjal - poate cea mai dificilă de doborât rachetă convenţională rusească, care zboară cu o viteză de câteva ori mai mare decât cea a sunetului.

Poliţia din regiunea de nord Cernihov a postat o fotografie a unui crater mare provocat de o rachetă doborâtă.

„Ca urmare a faptului că au fost lovite de resturile unei rachete inamice, mai multe case private şi clădiri nerezidenţiale au fost avariate, o clădire a fost practic distrusă", a scris poliţia, adăugând că un câine a fost ucis, dar nicio persoană rănită.

Citește și
„Suntem peste 50 de naţiuni care susţinem Ucraina. America este piesa centrală“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii