Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sinéad O'Connor a murit din cauze naturale, la 56 de ani. Anunțul unui medic legist

ro

10 Jan, 2024 14:41 1471 Marime text
foto: Facebook.com
Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor, care a fost găsită fără semne vitale la o adresă din Londra în luna iulie a anului trecut, a murit din cauze naturale, a anunţat marţi medicul legist, transmit agenţiile Reuters şi AFP.

Sinead O'Connor, devenită celebră datorită vocii sale emoţionante, a opiniilor sale exprimate în mod deschis şi pentru hitul "Nothing Compares 2 U" care a ajuns în topurile din 1990, a fost declarată decedată la faţa locului.

Poliţia a anunţat că moartea artistei de 56 de ani nu era considerată suspectă.

Biroul medicului legist a declarat la momentul respectiv că urma să fie efectuată o autopsie înainte de luarea unei decizii privind o eventuală anchetă.


"Se confirmă că doamna O'Connor a murit din cauze naturale. Prin urmare, medicul legist şi-a încetat implicarea în cazul decesului său", a precizat într-un comunicat London Inner South Coroner's Court.


Artişti din întreaga lume au reacţionat anul trecut la aflarea veştii despre moartea artistei, Michael Stipe, solistul trupei REM, şi cântăreaţa americană Tori Amos numărându-se printre cei care au adus un ultim omagiu onestităţii feroce, prezenţei intense şi spiritului intransigent al lui O'Connor.

Mii de persoane s-au adunat în luna august, în ziua înmormântării, în faţa fostei case de la malul mării a lui Sinead O'Connor pentru a-şi lua rămas-bun de la aceasta, unii dintre cei prezenţi interpretând în cor versurile hiturilor difuzate dintr-o camionetă de epocă, iar alţii acoperind cu flori maşina funerară.


sursa: Agerpres.ro. 


Citește și:

Doliu în lumea modei. O celebră creatoare de modă s-a stins din viață
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii