Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna Modei la Paris. Șase persoane, arestate pentru furtul unei colecții

ro

17 Jan, 2024 15:19 705 Marime text


Sursa foto: Pexels






 
  • Şase persoane au fost arestate în legătură cu furtul, în septembrie, în regiunea pariziană, a 50 de piese din colecţia Balmain, cu câteva zile înainte de prezentarea acesteia la Săptămâna Modei, au declarat miercuri surse din cadrul poliţiei pentru AFP, potrivit Agerpres.

Şase bărbaţi, cu vârste între 23 şi 32 de ani, au fost arestaţi marţi dimineaţă în suburbia pariziană, a precizat sursa, confirmând o informaţie apărută în revista pentru femei Elle.

La jumătatea lunii septembrie, o dubă care transporta piese din colecţia designerului vedetă Olivier Rousteing a fost atacată între aeroportul Roissy şi sediul casei de modă din capitală de bărbaţi înarmaţi care au fugit.

„O echipă a fost identificată, ceea ce a permis depistarea unei complicităţi interne la transportator", a indicat o sursă din cadrul poliţiei. Angajatul unei companii subcontractante se numără printre cei interogaţi.

Mai multe piese Balmain au fost găsite în timpul percheziţiilor, ceea ce i-a făcut pe anchetatori să creadă că hoţii nu vizau în mod special colecţia casei de modă.

„Dacă ar fi fost vorba de o comandă precisă şi specifică, piesele ar fi fost vândute", a estimat sursa poliţienească, adăugând că suspecţii nu erau "la prima lor lovitură".


În urma acestui incident fără precedent în lumea modei, echipa de la Balmain a lucrat "zi şi noapte" pentru a reface piesele pierdute.

Prezentarea de modă, exuberantă şi florală, a avut loc aşa cum era prevăzut, nouă zile mai târziu, la Théâtre National de Chaillot, cu vedere la Turnul Eiffel
 
 
 Citește și
Hanorace și cămăși pentru bărbați - Eleganță și confort în modă masculină

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii