Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Român, urmărit internațional pentru trafic de droguri, depistat în Lisabona

ro

26 Feb, 2020 10:03 2481 Marime text

Un român, urmărit internaţional pentru infracţiuni cu droguri, a fost depistat de polițiștii portughezi în Lisabona. În momentul reținerii, acesta a prezentat agenților portughezi documente de identitate false.
 
Astfel, la data de 24 februarie a.c., în urma unei operațiuni E.N.F.A.S.T., declanșată de Serviciul Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu Biroul Urmăriri al I.P.J. Iași, în cooperare cu echipa F.A.S.T. a Poliției Naționale din Portugalia, a fost depistat și reținut, în orașul Lisabona, un bărbat, de 41 de ani, cetățean român.
 

Acesta era urmărit internațional de autoritățile judiciare române, întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse 10 ani închisoare, pedeapsă aplicată de Tribunalul Iași, pentru săvârșirea de infracțiunilor de trafic ilicit de droguri și substanțe psihotrope.

 
Bărbatul este condamnat pentru că, în perioada 2004-2005, a vândut, în repetate rânduri, rezină de cannabis.
 
Persoana în cauză a fost arestată în Lisabona-Portugalia, în momentul reținerii prezentând polițiștilor portughezi documente de identitate false. Față de acesta a fost declanșată procedura de predare în favoarea autorităților române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii