Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Norvegia Bărbat împuşcat mortal de poliţie în timpul unei luări de ostatici

ro

23 Oct, 2023 19:28 917 Marime text
Un bărbat a fost împuşcat mortal de poliţie duminică seară în timpul unei luări de ostatici în Norvegia, transmite agenţia DPA.

Potrivit poliţiei, iniţial a fost un accident rutier în care a fost implicată maşina acestuia şi încă una în care se afla o familie, în localitatea Randaberg din sud-vestul Norvegiei. El a fugit de la locul accidentului şi era înarmat. Puţin timp mai târziu, individul a sechestrat o maşină şi a luat şoferul ostatic, scrie Agerpres.ro. 

Poliţia a pornit în urmărirea acestei maşini, acţiune în timpul căreia atacatorul a tras pe fereastră în direcţia poliţiştilor. A urmat un schimb de focuri în care acest atacator, şoferul pe care-l luase ostatic şi un poliţist au fost atinşi de gloanţe.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40-50 de ani, a fost transportat la un spital din oraşul Stavanger, unde a fost declarat decedat. Ostaticul a fost rănit, dar viaţa sa nu este în pericol, iar poliţistul a fost protejat de vesta antiglonţ.

Presa norvegiană a relatat luni că respectivul individ urma să fie audiat de un tribunal în decembrie pentru ameninţări la adresa poliţiei şi de asemenea avea cazier.


Citește și:
ACCIDENT LIVE VIDEOAccident rutier în zona Gării din Constanța. Șofer urmărit în trafic. Au fost focuri de armă! (FOTO +VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii