Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:15 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău- Jurnal.md Noi viceminiştri în Guvernul Republicii Moldova

ro

04 Mar, 2015 17:00 1564 Marime text
Mai mulţi viceminiştri au fost eliberaţi astăzi din funcţii, iar alţii şi-au păstrat fotoliile.

La Ministerul Economiei au fost reconfirmaţi în funcţie toţi cei trei viceminiştri: Valeriu Triboi, Octavian Calmâc şi Tudor Copaci.

Şi-a păstrat fotoliul şi viceministrul Finanţelor Maria Carauş, care deţine această funcţie din 2010. Totodată, în alt post de viceministru al Finanţelor a fost numit Simion Botnari, fostul director al Agenţiei pentru Achiziţii Publice.

Guvernul a reconfirmat-o pe Sabina Cerbu în funcţia de viceministru al Justiţiei şi l-a numit pe Sergiu Gurduza, directorul unei asociaţii obşteşti de consultanţă juridică, pentru alt post de viceministru al Justiţiei.

La Ministerul de Interne au fost numiţi doi viceminiştri noi: generalul de poliţie Ion Ţurcan şi Oleg Babin, prorector al Academiei MAI. Guvernul a aprobat eliberarea din funcţie a viceministrului Sergiu Diaconu, numit consilier principal de stat al premierului Chiril Gaburici pentru problemele instituţiilor de drept.

Fostul deputat PLDM, Alexandru Cimbriciuc, este propus pentru fotoliul de viceministru al Apărării. Guvernul a aprobat un proiect de decret care urmează să fie semnat de preşedintele Nicolae Timofti.

Ti-a placut articolul?

Comentarii