Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul britanic Philip Hammond anunţă când se vor diminua incertitudinile privind Brexit-ul

ro

24 Jul, 2016 14:32 2200 Marime text
Ministrul britanic Philip Hammond a declarat astăzi că incertitudinea privind modul în care ţara sa va părăsi UE s-ar putea diminua mai târziu în cursul anului, odată ce poziţiile de negociere ale celor două părţi vor deveni mai clare, relatează Reuters, citat de Românialibera.ro. 

„Ceea ce va reduce incertitudinea este momentul în care vom putea prezenta mai clar genul de aranjament pe care îl avem în vedere în negocierile cu UE", a declarat Hammond presei la finalul reuniunii miniştrilor de finanţe din ţările G-20 de la Chengdu. 

„Dacă partenerii noştri din UE răspund pozitiv unei astfel de viziuni - evident aceasta va face obiectul negocierilor - va exista poate sentimentul, mai târziu în acest an, că suntem pe aceeaşi lungime de undă în termenii aşteptărilor pe care le avem. Cred că asta va trimite un semnal liniştitor comunităţii de afaceri şi pieţelor", a mai spus el, potrivit romanialibera.ro. 

Decizia şoc a alegătorilor britanici în referendumul de pe 23 iunie de a părăsi UE a marcat puternic reuniunea de la Chengdu de sâmbătă şi duminică. Oficiali din mai multe ţări au afirmat că doresc mai multă claritate asupra modului în care se va derula Brexitul, notează Reuters


Sursa: romaniliabera.ro
Sursa foto: noticiasdabahia.com.br
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii