Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul austriac al finanţelor Magnus Brunner a rămas fără permis de conducere pentru depășirea vitezei

ro

09 Jan, 2024 19:59 785 Marime text
Facebook/Magnus BrunnerMinistrul austriac al finanţelor Magnus Brunner a fost lăsat pentru 30 de zile fără permisul de conducere auto din cauza conducerii automobilului de serviciu cu o viteză mult peste limita legală admisă, a anunţat marţi Ministerul Finanţelor de la Viena, potrivit Reuters, citat de Agerpres.ro

Brunner (51 de ani) conducea sâmbătă dimineaţă automobilul de serviciu marca BMW cu peste 50 km/h peste limita de vizită de 80 km/h în apropierea oraşului Dornbirn, din provincia sa natală Vorarlberg, atunci când poliţia l-a oprit, a explicat Ministerul Finanţelor austriac, confirmând astfel o relatare din cotidianul local Vorarlberger Nachrichten.

''În drumul său către o întâlnire privată, ministrul finanţelor Magnus Brunner nu a reuşit să observe indicatorul cu limita de viteză. Ministrul finanţelor regretă acest incident şi prezintă scuze'', a adăugat ministerul citat.


În Austria suspendarea de 30 de zile a permisului de conducere auto este pedeapsa pentru depăşirea limitei de viteză legală cu cel puţin 50 km/h, cu excepţia interiorului oraşelor, unde pedeapsa se aplică pentru depăşirea limitei de viteză legală cu cel puţin 40 km/h.

Acesta nu a fost primul incident auto în care este implicat Brunner. În urmă cu un an, el a fost spitalizat cu o rană la cap după un accident pe un scuter electric în Viena, pentru care a fost vinovat întrucât nu a fost atent la un viraj. 

Agerpres.ro 

Citește și:

Austria a confirmat acordul cu România şi Bulgaria cu privire la „Schengen Air"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii