Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți oameni au murit în urma inundațiilor din Thailanda

ro

27 Dec, 2023 10:07 707 Marime text
foto: Pexels Inundaţiile din sudul Thailandei au ucis cel puţin şase persoane şi au afectat zeci de mii de alţi locuitori, dintre care unii au fost nevoiţi să îşi evacueze casele, au anunţat miercuri autorităţile, transmite AFP.

Inundaţiile au început la 22 decembrie, peste 70.000 de locuinţe fiind afectate în provinciile Satun, Songkhla, Pattani, Yala şi Narathiwat, potrivit autorităţilor regionale.

Şase persoane, inclusiv o femeie de 89 de ani şi un copil mic, şi-au pierdut viaţa la Narathiwat, a declarat pentru AFP guvernatorul adjunct al provinciei, Preecha Nualnoi.

O altă persoană este în continuare dată dispărută în urma ploilor torenţiale care au provocat inundaţii, nivelul apei ajungând pe alocuri până la trei metri.Media locale au prezentat imagini cu străzi acoperite de noroi şi locuitori refugiaţi pe acoperişuri.

Echipele de salvare au distribuit apă îmbuteliată şi alimente pe tot parcursul nopţii şi au inspectat casele pentru a evalua pagubele şi a se asigura că nu există victime în interior. Serviciul thailandez pentru gestionarea dezastrelor naturale a declarat că apa s-a retras miercuri dimineaţă.


Sursa: Agerpres.ro. 


Citește și:

Somalia10 persoane au murit, 113.000 au fost strămutate în urma inundaţiilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii