Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Criza ostaticilor din Moscova s-a încheiat. Atacatorul s-a predat poliţiei

ro

24 Aug, 2016 20:43 1675 Marime text
Un bărbat de aproximativ 40-50 de ani a luat mai mulţi ostatici, în această seară, în sediul unei bănci din centrul Moscovei şi ameninţă că se va arunca în aer, informează agenţia Sputnik.

Potrivit jurnaliştilor ruşi, incidentul este în desfăşurare la o sucursală a Citi Bank din capitala rusă.

Echipe ale forţelor special se află la faţa locului şi, conform RIA Novosti, doi dintre ostatici ar fi fost deja eliberaţi.

Agenţia Sputnik mai transmite că ostaticii sunt angajaţi ai băncii.

Deocamdată autorităţile de la Moscova nu ştiu dacă actul este sau nu de natură teroristă şi ce revendicări are individul ce ameninţă că se va detona în sediul băncii.

UPDATE ora 22:10:
A fost eliberat şi ultimul angajat al băncii care era ţinut ostatic. Bărbatul care a generat criza de securitate s-a predat forţelor de ordine.

UPDATE ora 21:44:
Un al treilea ostatic a fost eliberat, susţine agenţia rusă Sputnik.
 
UPDATE ora 21:41:

Surse din poliţia moscovită susţin că bărbatul responsabil cu luarea de ostici ar fi un om de afaceri intrat în faliment, Aram Petrosyan. 

Conform presei ruse, în urmă cu doar câteva ore, acesta ar fi postat pe internet un videoclip în care  anunţa că va comite o infracţiune majoră.
Petrosyan ar fi spus că intenţionează să apeleze la un gest extrem din cauza problemelor financiare şi ar fi cerut autorităţilor ruse să creeze un organism care să gestioneze situaţia afacerilor intrate în faliment.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii