Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Italia. Trei români au fost răniți în urma unui accident rutier pe autostradă

ro

03 Mar, 2018 17:38 2263 Marime text
Trei cetăţeni români au fost răniţi, sâmbătă dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau a lovit un camion staţionat, la intrarea într-un spaţiu pentru servicii, pe o autostradă din nordul Italiei, informează România TV.
 
Accidentul a avut loc sâmbătă la ora 7.20 (8.20, ora României) pe Autostrada italiană A4, în zona Arino, pe sensul Veneţia-Padova. Un microbuz Ford Tranzit a lovit în viteză un camion care era staţionat regulamentar, imediat după intrarea într-un spaţiu de servicii al autostrăzii, relatează cotidianul Corriere della Sera şi site-ul VeneziaToday.it.

Trei români care erau în microbuz au fost răniţi, au declarat surse medicale citate de ediţia regională a cotidianului Corriere della Sera. La faţa locului au fost trimise numeroase echipaje de poliţie şi ambulanţe din oraşele Mira, Mestre şi Padova. Potrivit surselor citate, răniţii nu prezintă risc vital.

Autorităţile italiene suspectează că şoferul microbuzului a intrat cu viteză prea mare în spaţiul pentru servicii şi nu a fost suficient de atent, astfel că a lovit camionul staţionat.

Sursă foto: Google Maps
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii