Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Precizări MAE Italia. Mai mulţi morţi şi răniţi după ce un tren a deraiat

ro

25 Jan, 2018 10:24 1577 Marime text
Cel puţin doi oameni au fost murit și 10 au fost răniți grav, după ce un tren a deraiat în afara orașului Milano, din Italia. Totodată, peste 100 de oameni au fost trimiși la spital cu răni minore.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7 dimineața (ora locală).

Autoritățile au pornit o investigație pentru a afla cauza producerii accidentului.

UPDATE:

Consulatul General al României la Milano are în atenţie accidentul feroviar produs în dimineaţa zilei de 25 ianuarie 2018.
 
Oficiul consular a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre victime.
 
Până în prezent, la nivelul oficiului consular nu au fost primite solicitări de asistenţă consulară cu privire la acest accident.
 
Ministerul Afacerilor Externe reamintește că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Milano: +39 02.40098088; +39 02.40074018,  apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al oficiului consular +39 366.108.1444.
 
Consulatul General al României la Milano monitorizează cu prioritate situația şi menţine legătura cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcție de solicitări.
 
UPDATE2: Cinci persoane au decedat în urma accidentului feroviar de joi dimineaţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii