Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJ Tulcea Femeie tâlhărită în plină zi. Trei copiii au lovit-o și i-au furat cumpărăturile

ro

14 Mar, 2022 15:00 1414 Marime text


Sâmbătă, 13 martie, în jurul orei 13.00, jandarmii tulceni au fost solicitați de către o femeie, care a reclamat că a fost agresată anunță luni, 14 martie, Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Tulcea. 
 
Ajunși la fața locului, oamenii legii au identificat o femeie, în vârstă de 50 de ani. Aceasta a declarat că, în timp ce se deplasa spre domiciliu, a fost lovită în spate de trei minori, ce i-au furat sacoșa cu bunuri alimentare, încercând să-i sustragă geanta și telefonul pe care le avea asupra ei. 
 
Potrivit IJJ Tulcea, femeia a precizat că cei în cauză locuiesc în zona unde s-a petrecut fapta, astfel că jandarmii s-au deplasat către adresa indicată de femeie, unde au identificat o fată în vârstă de 13 ani și pe reprezentanul legal al acesteia, bunica. 

Ceilalți doi copii nu au fost găsiți la fața locului, însă fata a recunoscut fapta și a înapoiat jandarmilor cumpărăturile sustrase. 
 
Totodată, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar minora, împreună cu bunica, au fost conduse la sediul poliției pentru continuarea verficărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii