Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elon Musk anunță că va plăti anul acesta impozite de peste 11 miliarde de dolari

ro

20 Dec, 2021 14:36 1406 Marime text


Directorul general al Tesla Inc, Elon Musk, a scris pe Twitter că anul acesta va plăti impozite de peste 11 miliarde de dolari.


Săptămâna trecută, Elizabeth Warren, senator american din partea Partidului Democrat, a scris pe Twitter că Musk ar trebui să plătească taxe şi să înceteze „să se considere mai presus de toţi ceilalţi", după ce revista Time l-a desemnat pe Elon Musk „Persoana anului 2021''.


Şi publicaţia britanică Financial Times l-a numit pe şeful Tesla ''Persoana anului 2021'', în semn de apreciere pentru munca depusă la transformarea industriei vehiculelor electrice.


Musk a răspuns mesajului spunând că „anul acesta va plăti mai multe impozite decât a plătit vreodată orice american".


Musk este cel mai bogat om de pe planetă, iar capitalizarea de piaţă a Tesla depăşeşte 1.000 de miliarde de dolari, fiind mai valoroasă decât renumiţii producători Ford Motor şi General Motors împreună, conform AGERPRES.


În ultimele săptămâni, Elon Musk a vândut acţiuni Tesla în valoare de aproape 14 miliarde de dolari, după ce i-a întrebat pe utilizatorii de Twitter dacă ar trebui să îşi diminueze cu 10% participaţia la producătorul american de automobile electrice.

Sursă foto: Pixabay.com/ Tumisu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii