Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturismul în care se afla președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier la Kiev

ro

15 Sep, 2022 10:19 1539 Marime text
Volodimir Zelenski. Foto: FacebookUn autoturism a lovit mașina în care se afla preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski.

Evenimentul rutier a avut loc pe o stradă din Kiev iar președintele Ucrainei nu a fost grav rănit în accident, conform Agerpres.ro

"La Kiev, un automobil a intrat în coliziune cu maşina preşedintelui Ucrainei şi cu vehiculele din escorta lui", a declarat Serghei Nikiforov, purtătorul de cuvânt al președintelui într-un comunicat postat pe Facebook joi, la orele 01.22, (miercuri, 22.22 GMT).

"Medicii care îl însoţeau pe preşedinte i-au acordat asistenţă de urgenţă şoferului autovehiculului şi l-au transferat într-o ambulanţă", a continuat acesta.

"Preşedintele a fost examinat de un medic, nu au fost depistate răni grave. Poliţia va investiga toate împrejurările producerii accidentului", a mai spus el, fără alte detalii.


În discursul său televizat de noapte, a cărei înregistrare video a fost publicată la scurt timp după accident, Volodimir Zelenski a indicat că se întorcea din regiunea Harkov, dând asigurări că "aproape întreaga regiune a fost eliberată" după o contraofensivă-fulger menită să alunge trupele ruse.

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii