Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autobiografia postumă a Lisei Marie Presley. O incursiune în viața fiicei lui Elvis Presley

ro

13 Jan, 2024 18:14 805 Marime text
foto: Facebook.com Autobiografia postumă a cântăreţei şi actriţei Lisa Marie Presley, unica fiică a legendei muzicii rock-and-roll Elvis Presley, va fi lansată în luna octombrie, au anunţat joi fiica acesteia şi reprezentanţii editurii Random House, informează AFP.

"Sunt onorată să contribui la lansarea cărţii mamei mele", care a murit în ianuarie 2023 la vârsta de 54 de ani, a anunţat pe Instagram fiica ei, actriţa americană Riley Keough, cunoscută pentru rolurile din filmul "Mad Max: Fury Road" şi din serialul "Daisy Jones and the Six".


Mesajul ei online conţine şi un link spre site-ul lisamariebook.com, care precizează că autobiografia va fi lansată pe 15 octombrie 2024.

"Înainte de a muri în 2023, (Lisa Marie Presley) a lucrat ani întregi la o carte de memorii brută, fascinantă şi unică, înregistrând nenumărate ore pe casete cu o vulnerabilitate uluitoare, care au fost în sfârşit puse pe hârtie de fiica ei, Riley Keough", promite acelaşi site.

Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis şi Priscilla Presley, care au divorţat în 1973, şi-a construit o carieră în industria muzicală, însă fără să cunoască imensul succes de care s-a bucurat tatăl ei, supranumit "Regele rock-and-rollului". Ea s-a confruntat cu o dependenţă de opiacee şi de analgezice şi nu făcea un secret din vulnerabilităţile sale.

Moartea ei la vârsta de 54 de ani în urmă cu un an, pe 12 ianuarie 2023, cauzată, potrivit autopsiei, de complicaţii suferite în urma unei operaţii de slăbire, a provocat un val de omagii în sectorul divertismentului american.



Sursa: Agerpres.ro 


Citește și:

Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland, reşedinţa pe care a moştenit-o de la tatăl ei, Elvis Presley
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii