Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac la Odesa, oraș în apropiere de Constanța Mai mulți morți, printre care și un bebeluș de câteva luni, în urma unui atac cu rachete rusești

ro

23 Apr, 2022 18:48 8504 Marime text
Urmările atacului de la Odesa, foto: captură video Twitter/ OSINTtechnical

Cel puţin cinci persoane au fost ucise şi alte 18 au fost rănite în urma unor atacuri cu rachete ruseşti sâmbătă, 23 aprilie, asupra oraşului-port Odesa, în sudul Ucrainei, oraș situat la doar 532 km de municipiul Constanța.   

„Odesa: cinci ucraineni ucişi şi 18 răniţi. Iar aceştia nu sunt decât cei care au fost găsiţi în acest stadiu. Potrivit tuturor aparenţelor, bilanţul va fi mai mare", a indicat pe Telegram Andrii Ermak, precizând că printre cei ucişi figurează şi un „bebeluş de trei luni", scrie Agerpres.

foto: captură video Twitter/ OSINTtechnical

Atacul cu două rachete de croazieră a lovit o instalație militară și două clădiri rezidențiale, iar alte două rachete au fost distruse de sistemul de apărare antiaerian, potrivit forțelor armate ucrainene. 

Ministrul de externe ucrainean Dmitro Kuleba a spus că „singurul obiectiv al loviturilor cu rachete ruseşti asupra Odesei este de a semăna teroare" pe Twitter, cerând să fie pus „un zid între civilizaţie şi barbarii care atacă oraşe paşnice cu rachete". 

foto: captură video Twitter/ OSINTtechnical
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii