Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescent condamnat la închisoare pe viaţă! Ce a declarat juriului înainte de verdict

ro

10 Dec, 2023 14:25 1250 Marime text
foto: pexels Un adolescent american în vârstă de 17 ani a fost condamnat vineri la închisoare pe viaţă pentru că a ucis patru elevi de la liceul său în 2021 cu o armă pe care i-o dăduseră părinţii săi în statul vecin Michigan, transmite France Presse.

Ethan Crumbley a fost judecat ca adult şi condamnat la închisoare pe viaţă, fără drept de eliberare condiţionată, de un tribunal din comitatul Oakland.

Adolescentul, îmbrăcat într-o salopetă portocalie de puşcărie şi purtând ochelari negri, a declarat juriului înainte de verdict că este "o persoană foarte rea".

Ethan Crumbley a pledat vinovat în octombrie 2022 pentru că a adus la liceul său din Oxford un pistol Sig Sauer de 9 mm, dăruit de părinţii săi drept cadou de Crăciun anticipat, cu 50 de gloanţe în rucsac, şi a tras în elevi. El a ucis două fete şi doi băieţi cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani şi a rănit alţi şase elevi şi un profesor.


Părinţii săi au fost acuzaţi de omor prin imprudenţă

Într-o măsură rară, părinţii săi au fost acuzaţi de omor prin imprudenţă, după ce au fost acuzaţi de neglijenţă şi de ignorarea semnelor de avertizare care arătau că băiatul era pe cale să comită o infracţiune.

Deşi fuseseră chemaţi şi informaţi de profesori că băiatul a efectuat căutări pe internet pentru muniţie, aceştia nu au reacţionat. 


Sursa: Agerprs.ro. 



Citește și: 

Romeo Ursu, cunoscut ca Genică Boenică, cere, la Constanța, redeschiderea procesului penal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii