Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident teribil în India. Un autobuz cu elevi s-a prăbușit într-o prăpastie. Cel puțin 30 de persoane au murit

ro

09 Apr, 2018 22:00 2130 Marime text
Cel puţin 30 de persoane, dintre care 27 de copii, şi-au pierdut viaţa luni când autobuzul în care se aflau s-a prăbuşit într-o prăpastie adâncă la poalele Munţilor Himalaya, în statul Himachal Pradesh din nordul Indiei, a anunţat poliţia, citată de AFP și Agerpres.ro
 

"Autobuzul a alunecat într-un defileu adânc de 60 de metri, antrenând moartea 27 de elevi, a doi profesori şi a şoferului", a declarat poliţia locală care urmează "să ancheteze asupra cauzelor accidentului".

 
Autovehiculul care transporta elevii la casele lor în această regiune muntoasă a alunecat în prăpastie în apropiere de Nurpur, la circa 325 de kilometri de Shimla, capitala statului.
 
Majoritatea copiilor aflaţi la bordul autobuzului, care aparţinea unei şcoli, aveau între 10 şi 12 ani. Doisprezece dintre ei au fost spitalizaţi de urgenţă, cei mai mulţi în stare critică, a adăugat un poliţist local, Santosh Patial.
 
Imagini ale accidentului arată autobuzul galben distrus complet şi copii răniţi sau plini de sânge transportaţi pe targă sau în braţe de persoanele adunate în număr mare la locul accidentului.
 
Guvernul statului Himachal Pradesh a decis să acorde 500.000 de rupii (7.700 de dolari) compensaţie familiilor victimelor.
 
Sursa: Agerpres.ro
Sursa foto: Google Maps
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii