Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în Belgia. Mai mulți cetățeni români au fost răniți. Ce au stabilit anchetatorii

ro

31 Mar, 2019 18:23 2150 Marime text
Şase persoane de origine română au fost rănite duminică dimineaţă, în provincia belgiană Brabantul Flamand, după ce minibuzul cu care se întorceau din Marea Britanie a fost lovit de un Audi al cărui şofer a adormit la volan, relatează sudinfo.be citat de Agerpres.ro

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă pe E314, în direcţia de deplasare spre Olanda, la Holsbeek. Conducătorul unui Audi A3 a adormit la volan şi a intrat în coliziune cu un minibuz care venea din Marea Britanie, cu şapte persoane de origine română la bord. Pasagerii se întorceau în România, potrivit site-ului belgian de ştiri.

Şase dintre cei şapte pasageri au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la spitale din Louvain şi Diest. O altă furgonetă a fost lovită în accident, dar nu s-au înregistrat răniţi. Şoferul autoturismului Audi a scăpat nevătămat din accident.

Permisul de conducere al şoferului maşinii Audi, un bărbat de circa 30 de ani din Hasselt care părea să fi fost sub influenţa alcoolului, a fost ridicat de parchet pentru două săptămâni. Autostrada a fost închisă pentru circulaţie între orele 06.45 şi 09.20.

Agerpres.ro
Sursa foto: Google Maps
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii