Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:13 27 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Marinei 2021. Faleza Cazinoului din Constanța, populată de mulți constănțeni și turiști (galerie foto+video)

ro

15 Aug, 2021 11:29 1157 Marime text
  • Ziua Marinei Române se încheie cu retragerea cu torțe a marinarilor, la ora 20.30, pe traseul Cazino - Comandamentul Flotei – Piața Ovidiu, precum și cu un spectacol de artificii organizat de Primăria Municipiului Constanța.
Dacă anul trecut au lipsit băile de mulțime de pe falezele din Constanța, iată că, anul acesta turiști și constănțeni, cu mic cu mare s-au adunat pe faleza Cazinoului din Constanța cu ocazia Zilei Marinei Române. 
 
Organele de ordine se află la fața locului pentru a asigura ordinea publică și securitatea celor prezenți.

 Sărbătorită din anul 1902, Ziua Marinei Române a ajuns la cea de-a 119-a ediție și, pentru al doilea an consecutiv, cel mai mare eveniment al marinarilor va fi marcat de contextul pandemiei COVID-19.

Ziua Marinei Române se încheie cu retragerea cu torțe a marinarilor, la ora 20.30, pe traseul Cazino - Comandamentul Flotei – Piața Ovidiu, precum și cu un spectacol de artificii organizat de Primăria Municipiului Constanța.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate / pașaport) pe faleza Cazino din Constanța.

Imunizarea se va face cu vaccinul Pfizer sau cu vaccinul Johnson & Johnson 

Aceștia se pot imuniza între 12 și 15 august, în intervalul orar 16:00 - 22:00. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii